Type Here to Get Search Results !

Οι εκδόσεις Καθρέφτης Ήχων Αληθινών παρουσίαζουν στον IANO το CD του Νικήτα Βοστάνη«Είναι ο κόσμος που αλλάζει»

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Καθρέφτης Ήχων Αληθινών διοργανώνουν παρουσίαση του νέου CD του Νικήτα Βοστάνη, με τίτλο «Είναι ο κόσμος που αλλάζει».Την μουσική υπογράφει ο
Νικήτας Βοστάνης και τους στίχους ο Μιχάλης Μπουρμπούλης.
Βασικός ερμηνευτής είναι ο Βασίλης Γισδάκης ενώ συμμετέχει με δυό τραγούδια η Μαρία Σουλτάτου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Λίνος Κόκοτος μουσικοσυνθέτης
Βερα Βασιλειου Πέτσα, ποιήτρια στιχουργός
Κώστας Λάζαρης, στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός
Κώστας Παπασπήλιος, συγγραφέας
Κωστας Φασουλάς, στιχουργός,ραδιοφωνικός παραγωγός
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
Λίγα λόγια για το CD
Η κυκλοφορία του δίσκου έγινε λίγους μήνες πρίν φύγει απ΄τη ζωή ο ποιητής και στιχουργός Μιχάλης Μπουρμπούλης, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του στενά σε όλες τις δισκογραφικες του δουλειές. Ειδικότερα ο Νικήτας Βοστάνης έχει κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Μιχάλη Μπουρμπούλη τρεις ολοκλήρωμένους κύκλους τραγουδιών (Εδώ Αλέξάνδρεια, Δεν νικιέται ο ήλιος, Είναι ο κόσμος που αλλάζει).
Το άκουσμα των τραγουδιών, παραπέμπει στις καλές εποχές του διαχρονικού τραγουδιού, όταν τις δουλειές υπέργαφαν ένας συνθέτης και ένας στιχουργός παράλληλα με μια εικαστική πρόταση για το εξωφυλλο. Η συγκεκριμμένη κυκλοφορία πλαισιώνεται από ζωγραφικούς πίνακες του σπουδαίου Αλεξανδρινού ζωγράφου Απόστολου Κυρίτση στο εξώφυλλο και στο φυλλάδιο.Τις ηχογραφήσεις του δίσκου επιμελήθηκε ενορχηστρωτικά ο κιθαριστής Δημήτρης Παπαγγελίδης με ένα εξαιρετικό επιτελείο μουσικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.