Type Here to Get Search Results !

Βένια Καραγιαννίδου-«Από Στόμα Σε Στόμα»

Η Βένια Καραγιαννίδου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα και τις live εμφανίσεις της, παρουσιάζει το νέο της single και η επιτυχία ταξιδεύει... «Από Στόμα Σε Στόμα»!Το «Από Στόμα Σε Στόμα» είναι ένα «φρέσκο» και ρυθμικό λαϊκό τραγούδι, που
η Βένια Καραγγιαννίδου «απογειώνει» με την ξεχωριστή ερμηνεία και το ταπεραμέντο της. Τη μουσική έγραψε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης.Το «Από Στόμα Σε Στόμα», που έχει γίνει viral στο TikTok, συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
 Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Βένια Καραγαννίδου συνεχίζει να «μαγεύει» με τις εμφανίσεις της στο «Posidonio» δίπλα στον Πάνο Κιάμο, αλλά και ερμηνεύοντας θρυλικά τραγούδια στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Αυτή Η Νύχτα Μένει». Επίσης, συμμετείχε στην πρόσφατη μουσική παράσταση «Τα Λαϊκά Της Μαρινέλλας», στο «Christmas Theater», δίπλα στην μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.