Type Here to Get Search Results !

«Σμύρνη Μου Αγαπημένη» Η λαμπερή πρεμιέρα και το soundtrack της ταινίας

Η «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», η πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς, έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, της Εκκλησίας, των γραμμάτων και των τεχνών. Η ταινία κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις, όπως και το soundtrack της, με την υπογραφή του Ανδρέα Κατσιγιάννη, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.Σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της, η ταινία «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» είναι μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών με διεθνές καστ, που γεννήθηκε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Μιμή Ντενίση - Ανδρέας Κατσιγιάννης
Το παρών στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, πολιτικοί όπως οι Άδωνις Γεωργιάδης, Άννα Διαμαντοπούλου και Νίκος Σηφουνάκης, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και, φυσικά, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της ταινίας.
Ανδρέας Κατσιγιάννης - Λεωνίδας Κακούρης
Τη μουσική επένδυση της ταινίας «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» επιμελήθηκε ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και περιλαμβάνει 31 τραγούδια και ορχηστρικά. Συμμετέχουν οι μουσικοί της Καμεράτας - Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς. Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι  Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Θοδωρής Μέρμηγκας, Σοφία Μέρμηγκα και Ελεάνα Βαρελά.
Burak Hakki - Ανδρέας Κατσιγιάννης
Το soundtrack κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα https://smarturl.it/4s6jx9,
στο κανάλι της Panik Records στο YouTube, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής και το e-store της Panik στο site και mobile app panikmusic.gr.
Η ταινία «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, μέσα από εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια και με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφέ. Η ταινία κυκλοφορεί από την Tanweer και θα βγει στις αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. 
Μαρίλια Μητρούση - Μιχάλης Μητρούσης - Ανδρέας Κατσιγιάννης με τις κόρες του
Πρωταγωνιστούν: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Ντίνα Μιχαηλίδου, Özdemir Çiftçioglu, Χρήστος Στέργιογλου, Νέδη Αντωνιάδη, Δάφνη Αλεξάντερ, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής.
 Special guest stars: Jane Lapotaire,Susan Humshire και ο Rupert Graves.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.