Type Here to Get Search Results !

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Ιερά Οδό με ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ-ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ-ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ-ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΟ
Με μια πολύ επιτυχημένη και εντυπωσιακή πρεμιέρα, με μια άκρως μουσική υπόθεση με πολύ κέφι, χορό και πολλές μουσικές επιτυχίες, σε μια ασφυκτικά γεμάτη Ιερά Οδό, ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους ο Βασίλης Καρράς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Χολίδης κερδίζοντας το στοίχημα της διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον BO.Σε ένα πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών, ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος αυθεντικός λαϊκός τροβαδούρος, γεμάτος ενθουσιασμό ξεσήκωσε το κοινό και ξελόγιασε τους αμέτρητους θαυμαστές του με τα διαχρονικά του τραγούδια που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα!
Ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη γνήσια λαϊκή φωνή του ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες και άναψε το κέφι αφήνοντας το δικό του στίγμα στην νυχτερινή διασκέδαση! 
Ο Χρήστος Χολίδης, μοναδικός στο είδος του ξέρει πως να ξεσηκώνει το κοινό του με τις αμέτρητες παλιές και νέες επιτυχίες του, να μοιράζει από την πίστα τραγούδια και διασκέδαση για μοναδικές βραδιές γεμάτες καλό λαϊκό τραγούδι!
Η μοναδική γυναικεία παρουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου, έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της και απέδειξε «ότι οι νύχτες μας θα είναι έντονες και εκρηκτικές»!!!
Ο γνωστός ράπερ BO, δημιουργός μεγάλων επιτυχιών και ιδιαίτερα αγαπητός στην νεολαία, με τον δυναμισμό και την προσωπικότητά του έφερε έναν μοντέρνο αέρα στην Ιερά οδό!
Και την ήμερα της πρεμιέρας αλλά και την επομένη, όλοι στην Ιερά Οδό , έγιναν μια παρέα , σε αυτή την μοναδική μουσική συνάντηση, εγγύηση επιτυχίας, με εξαιρετικά τραγούδια, που έκανε το κοινό να τραγουδάει, να χορεύει και να απαθανατίζει τις στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ-Ιερά Οδός 18-20-Τηλέφωνο κρατήσεων:(210-3428272)
Ημέρες λειτουργίας:Παρασκευή-Σάββατο
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts
http://ieraodos.gr  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.